Barcelona

Camats pregunta a Romeva qui defensarà entre la disjuntiva d'investir Mas o Rabell com a president

La coordinadora d'Iniciativa diu a "L'entrevista del 3/24" que el número 1 de Junts pel Sí ha "canviat d'equip" perquè abans defensava polítiques als antípodes de les de Mas

Actualitzat

Artur Mas o Lluís Rabell. Aquesta és la tria que ha plantejat la coordinadora nacional d'Iniciativa, Dolors Camats, de cara al 27-S. A l'entrevista del 3/24, Camats ha admès que aquestes eleccions són un plebiscit, però a les retallades i a la pobresa. I s'ha preguntat, no sense doble intenció, a qui votarà Raül Romeva, el cap de llista de Junts pel Sí, en el debat d'investidura.

"A qui votarà en Raül Romeva? Ha canviat d'equip. El 15 d'octubre estarem votant qui és president de la Generalitat. Els vots de Catalunya Sí que es Pot seran els vots perquè Lluís Rabell sigui president de la Generalitat. Els de Junts pel Sí perquè ho sigui Artur Mas. Em fa l'efecte que el que hem defensat conjuntament des d'Iniciativa i Esquerra unida quan en Raül era el candidat són precisament polítiques que estan als antípodes del que representa la candidatura d'Artur Mas."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut