Alícia Sánchez-Camacho parla animada amb Mariano Rajoy (Foto: EFE)
Camacho alerta que el 25-N hi ha en joc "la unió i la convivència". (Foto: EFE)
Barcelona

Camacho tem una "fractura civil" i creu que el 25-N Catalunya s'hi juga la convivència

RedaccióActualitzat
La presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de conduir Catalunya cap a una "fractura civil" amb el seu projecte sobiranista i ha alertat que el 25-N hi ha en joc "la unió i la convivència dels catalans".

En la clausura de la 19 Unió Intermunicipal Popular que el PP ha fet aquests dos dies al Palau de Congressos de Catalunya sota el lema "Junts sumem", Sánchez-Camacho ha descrit el panorama de greus conseqüències que es derivarien segons el seu parer d'una majoria absoluta de Mas i de portar Catalunya cap a la independència.

"Nosaltres i les nostres famílies podríem ser considerats estrangers", ha assegurat Sánchez-Camacho, convençuda que Catalunya caminaria cap a un "escenari de fractura civil" que "agreujaria encara més" l'actual crisi econòmica.

Catalunya es quedaria "fora de la UE i de l'euro", retrocediria "més de 25 anys" en termes de benestar, no es podrien garantir les pensions ni les prestacions per desocupació i moltes empreses se n'anirien d'aquí, cosa que generaria "més atur", ha afegit.

"En aquestes eleccions ens hi juguem tots la unitat d'Espanya, la unió dels pobles d'Espanya i la unió i convivència dels catalans", ha afirmat.

Sánchez-Camacho s'ha creuat lloances amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, qui també ha participat en aquesta clausura per acusar el president Mas de conduir els catalans a un "dilema impossible".
Anar al contingut