Barcelona

Camacho recorda que treballa per al PPC des d'abans que hi arribés Nebrera

Alicia Sánchez-Camacho no està disposada a acceptar que es posi en dubte la seva validesa com a virtual presidenta del Partit Popular de Catalunya. Davant les crítiques de l'altra aspirant al càrrec, Montserrat Nebrera, Sánchez-Camacho ha contestat que té "sobradament demostrada des de fa molts anys la pertinença al partit, la meva dedicació i servei" al PP català, fins i tot "molt abans" que hi arribés Nebrera. També ha negat que el seu nom s'hagi imposat des de Madrid.

Actualitzat

La senadora i candidata a la persidència del PPC ha remarcat que fa 15 anys que treballa "amb responsabilitats" per a la formació. Aquest període de "servei i dedicació" demostra sobradament, segons ha dit, la seva "catalanitat, que és coneguda pels ciutadans i els compromissaris. Sánchez-Camacho també ha desmentit que la candidatura que encapçala s'hagi nomenat a dit per part de la direcció del PP a Madrid i ha defensat que el consens s'ha assolit a Catalunya.

La senadora de Blanes ha replicat les crítiques de l'altra aspirant, Montserrat Nebrera, que li disputarà la presidència del PPC aquest cap de setmana. Nebrera ha afirmat, en una entrevista a TV3, que se sent traïda per la candidatura única perquè té la sensació que "no ve d'ara, sinó de fa molt temps" i ha assegurat que no acceptarà cap càrrec a l'executiva en el cas que guanyi l'opció de Sánchez-Camacho, abanderada també per Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz.

Aquest mateix dijous, un afí a Nebrera, Joan Garriga, ha rebutjat incorporar-se a l'executiva encapçalada per Sánchez-Camacho com a vicesecretari d'Acció Social i Participació Ciutadana. El càrrec li va oferir dimecres la mateixa Sánchez-Camacho. Garriga, que és secretari general del Fòrum Català de la Família i membre de la plataforma educativa Dret a Escollir, ha argumentat que per les seves "conviccions" no podia acceptar l'oferta.

El substitut de Garriga serà el president de la Fundació Persona, Antoni Bosch, a qui el PPC ha presentat com un afí a Nebrera, fet que ella mateixa ha desmentit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut