Alícia Sánchez-Camacho ha evitat pronunciar-se sobre la denúncia (ACN)
Alícia Sánchez-Camacho ha evitat pronunciar-se sobre la denúncia (ACN)
Barcelona

Camacho no valora la denúncia per calúmnies que li ha presentat l'exdirector de Método 3

Francisco Marco diu en relació a la gravació de La Camarga que ella ho sabia i, per tant, va ser legal, i que s'ha cansat de les amenaces de l'entorn del PP

RedaccióActualitzat

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha rebutjat avui valorar a fons la denúncia que li ha presentat l'exdirector de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, per calúmnies. La líder del PP català s'ha limitat a assenyalar que "ja vaig dir tot el que havia de dir" al Parlament.

La presidenta dels populars catalans s'ha remès a la seva declaració "de cinc hores" divendres passat al Parlament després que Marco ha insistit avui a la cambra baixa que Sánchez-Camacho "sabia i va consentir" ser gravada al restaurant La Camarga. La política va mantenir en la seva compareixença parlamentària que desconeixia qui havia ordenat la gravació i va negar que conegués que se l'estava gravant quan va acudir a dinar amb l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, al restaurant barceloní de La Camarga.

Anar al contingut