Sánchez-Camacho atén els periodistes a la sortida dels jutjats (Foto: ACN)
Sánchez-Camacho demana a la jutge que prohibeixi la difusió de la gravació amb Álvarez (Foto: ACN)
Barcelona

Camacho insta a anar fins al final contra qui ha intentat fer-li mal "amb intencions polítiques"

La líder del PP ha ratificat davant la jutge la demanda sobre el possible espionatge a què va ser sotmesa i li ha demanat que es prohibeixi difondre la gravació en què l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola implicava el fill de l'expresident en un presumpte cas d'evasió de diners a l'estranger.

RedaccióActualitzat
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest divendres que les investigacions policial i judicial sobre els suposats casos d'espionatge de Método 3 arribin fins al final i es depurin responsabilitats contra els culpables d'haver intentat fer-li mal en gravar, vendre i difondre "amb intencions polítiques" la conversa que va tenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Camacho, que ha comparegut per espai de mitja hora al jutjat civil que porta part del cas, ha dit a la sortida que confia plenament en la justícia i que espera que, tant a través d'aquest procés civil com a través de la instrucció penal paral·lela, "s'aclareixi aquesta trama d'espionatge que no només m'afecta a mi, sinó també a moltíssima més gent".

La dirigent popular ha ratificat davant la jutge la demanda per vulneració del seu dret a l'honor i ha demanat que es prohibeixi la difusió de la gravació del seu dinar al restaurant La Camarga amb Victòria Álvarez, en el transcurs del qual, al marge de qüestions personals, suposadament aquesta li va explicar a la dirigent popular que el fill gran de Jordi Pujol evadia diners fora de l'Estat.

En els pròxims dies la titular del jutjat de primera instància número 21 de Barcelona haurà de decidir si permet o no la difusió de la conversa.

La jutge també havia citat com a testimonis Victòria Álvarez i el representant legal del restaurant La Camarga per saber quines mesures cautelars sol·liciten en relació amb el presumpte espionatge de què van ser objecte.

En aquesta investigació, fins ara responsables de Método 3, l'agència de detectius que va encarregar-se de la gravació, han mantingut que aquesta es va fer amb el consentiment de la líder del PP català. Si fos així, no haurien incorregut en cap delicte.



Anar al contingut