Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu a la seu del PPC al principi d'aquesta setmana.
Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Barcelona

Camacho creu que Duran hauria de deixar la presidència de la Comissió d'Exteriors al Congrés

Camacho considera que Duran hauria de deixar el càrrec que té al Congrés per dignitat. La líder del PPC entén que no és compatible tenir un càrrec amb una institució de l'Estat, quan al mateix temps el seu partit ha votat la Declaració de Sobirania.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, considera que el líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, hauria de deixar el càrrec que té al Congrés com a president de la Comissió d'Exteriors. "Els 13 vots d'Unió i Duran són responsables de l'inici de la independència i de la separació de Catalunya i crec que el senyor Duran, per dignitat, hauria de deixar la presidència de la Comissió d'Exteriors representant el govern d'Espanya", ha dit la líder dels populars catalans. I és que, segons ha denunciat: "Els seus diputats han votat un camí que porta a la ruptura i a la divisió de Catalunya amb la resta d'Espanya".

Camacho entén que no és compatible tenir un càrrec amb una institució de l'Estat, quan al mateix temps el seu partit ha votat una declaració de sobirania que, segons creu, atempta contra el marc legal actual.
Anar al contingut