Barcelona / Sevilla

Camacho considera una "cosa menor" i una "decisió personal" la renúncia de Nebrera

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat una "cosa menor" el fet que Montserrat Nebrera hagi abandonat el grup parlamentari del PP i el seu escó. Sánchez-Camacho ho ha atribuït a una decisió "personal" que respon a "interessos particulars" i ha afegit que la dona que assumirà l'escó que fins ara ocupava Nebrera, Eva García, "defensarà els interessos generals de la gent i no els personals". Menys explícita ha estat la resposta de l'expresident del PPC, Josep Piqué, que és qui va fitxar Nebrera com a número 2 del partit a les últimes eleccions al Parlament. "No em correspon a mi opinar, és una cosa que s'ha de resoldre internament", ha afirmat l'ara president de Vueling.

Actualitzat
Alícia Sánchez-Camacho ha lamentat les crítiques de Nebrera al PPC i al funcionament del Parlament. "El PPC considera el Parlament català la primera institució del país, i qualsevol menyspreu és intolerable, perquè significa menysprear la voluntat dels catalans", ha dit.

Mentre que l'expresident de la formació, Josep Piqué, ha rebutjat opinar sobre la decisió de Nebrera, la resta de partits catalans han interpretat de manera diferent la sortida de Nebrera.

Pel que fa a Unió Democràtica, Josep Maria Pelegrí ha assegurat que "la noblesa en política obliga a tenir un comportament molt més acurat que el de la senyora Nebrera", que, segons afirma, "no ajuda gens" a fer que la ciutadania tingui confiança en la classe política.

El republicà Joan Ridao creu que la sortida de Nebrera "confirma el diagnòstic que el PP continua sent el partit més excèntric, en el sentit literal de la paraula, i més perifèric de la política catalana".

I l'ecosocialista Joan Herrera s'ha preguntat "si el parlamentarisme útil de la senyora Nebrera és el que es practica a la Comunitat de Madrid o al País Valencià".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut