Sánchez-Camacho i Rajoy, durant la clausura de la convenció "Junts sumem". (Foto: EFE)
Sánchez-Camacho i Rajoy, durant la clausura de la convenció "Junts sumem". (Foto: EFE)
Madrid

Camacho assegura que Rajoy suspendrà l'autonomia si es fa la consulta

La presidenta del PPC ha assegurat, en declaracions a Antena 3, que el president del govern espanyol actuarà amb fermesa si el referèndum sobiranista se celebra.

RedaccióActualitzat

La presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que el president Rajoy suspendrà l'autonomia catalana si es fa el referèndum sobiranista.

En declaracions a Antena 3, Camacho ha afirmat que Rajoy actuarà amb fermesa sortint al pas de les declaracions del fins ahir dirigent popular Aleix Vidal-Quadras, que va acusar Rajoy de mantenir una actitud feble per solucionar la qüestió catalana.

"Aquest referèndum no es farà. Si s'ha d'aplicar el 155, s'aplicarà si alguns traspassen aquesta línia vermella. Però el que assegura el president del govern epanyol a tots els espanyols és que el trencament d'Espanya no es produirà", ha dit la líder del PP Català.

Precisament la dirigent popular ha estat "trending tòpic" mundial a Twitter amb l'etiqueta #Camachodemanaperdó. Més de 35.000 firmes s'han adherit a la plataforma Change.org per exigir a la presidenta del PP Català que retiri públicament al Parlament de Catalunya la comparació que va fer divendres entre les persones que volen exercir el dret a decidir i els membres de la banda terrorista ETA.

Durant l'entrevista, Camacho ha eludit parlar d'aquesta petició ciutadana col·lectiva i no ha demanat perdó.

Anar al contingut