Acte unitari de l'ANC pel SÍ al referèndum de l'1-O
Acte unitari de l'ANC pel SÍ al referèndum de l'1-O
Vic

"Calma i no caure en provocacions", missatge de l'acte unitari pel "sí" a Vic

L'acte unitari de l'ANC amb les forces independentistes omple el teatre L'Atlàntida de Vic una setmana abans de l'1-O

redaccióActualitzat

Un miler de persones omple el teatre L'Atlàntida de Vic en l'acte unitari de l'ANC amb les forces independentistes quan falta una setmana per l'1-O. En les seves intervencions, Marta Pascal i Marta Rovira, de Junts pel Sí, i Joan Coma, de la CUP, durant més de dues hores han reivindicat que cal mantenir la calma i no caure en provocacions.

Marta Rovira ha destacat la importància de mantenir les mobilitzacions al carrer.

"Sabem que tornarem a sortir al carrer tantes vegades com faci falta per fer que aquest país decideixi el que vol ser."

Més poètica ha estat Marta Pascal, citant el president Puigdemont.

"No ens enterraran mai, nosaltres som llavor i quan ets llavor vol dir que creixes i quan creixes vol dir que ets futur. I quan ets futur ets esperança, ets il·lusió, ets llibertats, ets dignitat i ets país lliure."

 

La intervenció de Joan Coma, el regidor vigatà de la CUP -el que trencava ous per fer la truita-, ha apel·lat al deure col·lectiu de la mobilització.

"L'autoorganització popular, de desobediència i la resistència civil no violenta són tan legítims com imprescindibles, de fet són un deure col·lectiu aquestes setmanes."

 

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha criticat el desplegament policial a Catalunya mentre els líders de Podem quedaven assetjats per un grup d'ultres en l'assemblea que diumenge van fer a Saragossa.

"Són tan animals que han decidit deixar la majoria de ciutats espanyoles desateses de serveis policials per venir aquí a buscar urnes."

Sànchez ha trobat el moment distès per fer broma de les lones que han tapat el Piolín del vaixell que allotja la Guàrdia Civil al port de Barcelona.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut