Espanyol

Callejón vol continuar a l'Espanyol i no pensa en un canvi d'aires al mercat d'hivern

La plantilla de l'Espanyol podria tenir algun retoc al mercat d'hivern. I no només pel que fa al capítol d'arribades. També pel que fa al capítol de sortides. José Callejón va estar a punt de marxar a l'estiu, i des del club hi ha qui es planteja la seva venda al desembre, bàsicament perquè acaba contracte el juny del 2012. Això vol dir que quan s'acabi aquesta temporada li quedarà només un any de contracte, i això fa que des del club es valori un traspàs ara al desembre i no arriscar-se que la seva situació s'enrareixi i pugui marxar lliure en un futur, quan acabi contracte. Callejón, però, ho té clar: a ell no li passa pel cap aquesta possibilitat.

Actualitzat
La nova normativa facilitaria un traspàs a un equip de la Lliga espanyola. I és que des d'aquesta temporada hi podrà haver traspassos i cessions entre jugadors de la Lliga independentment del nombre de partits que hagin jugat. Callejón va estar a punt de marxar al Getafe aquest estiu, però finalment l'equip madrileny no es va arribar a decidir pel seu fitxatge.
 
El davanter de Motril fa un any que no marca un gol lluny de Cornellà-el Prat. Aquesta temporada l'equip no n'ha marcat cap de visitant, a banda de perdre els tres partits que ha jugat fora de casa. Callejón té clar que quan arribi el primer gol a domicili, n'arribaran més.

Pendents de l'estat físic dels lesionats

Aquest dijous els faran una ecografia de control a Sergio García, Dátolo, De la Peña i Iván Alonso. De tots quatre, en principi només els dos primers estaran en condicions de viatjar a Mallorca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut