Calendari escolar del 2018-2019: començarà el 12 de setembre i acabarà el 21 de juny

Les vacances de Nadal començaran el 22 de desembre i acabaran el 7 de gener, i les de Setmana Santa seran del 13 al 22 d'abril del 2019

RedaccióActualitzat

El Departament d'Ensenyament ja ha publicat, a la seva pàgina web, el calendari del curs que ve 2018-2019.

El curs escolar començarà el dimecres 12 de setembre per al cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Dos dies més tard, el divendres 14 de setembre, començaran les classes de batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional inicial i d'arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i en la resta dels ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d'idiomes.

A partir del 19 de setembre començaran les classes als ensenyaments de centres i aules de formació d'adults i, finalment, el 26 de setembre serà el torn de l'inici de les classes als ensenyaments de les escoles oficials d'idiomes.


Les vacances de Nadal seran del 22 de desembre al 7 de gener de 2019.

Del 13 al 22 d'abril de 2019, tots dos inclosos, seran les vacances de Setmana Santa.

 



El curs escolar 2018-2019 acabarà el 21 de juny de 2019. Acaben les classes a tots els centres, llevat dels ensenyaments de règim especial i la formació professional, que ho faran d'acord amb la seva programació acadèmica.

Del 2 al 4 de setembre de 2019 es faran les proves extraordinàries de l'educació secundària obligatòria, de 1r de batxillerat i dels cicles formatius d'ensenyaments esportius i d'arts plàstiques i disseny i, quan escaigui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius.

Al mes de juny es faran les proves ordinàries per als cicles formatius de formació professional i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut