Callela de Palfrugell

Calella de Palafrugell es converteix en la primera gran cita musical de l'estiu de la Costa Brava amb la cantada d'havaneres

Com cada primer dissabte de juliol, la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell es va convertir ahir a la nit en l'escenari de la tradicional cantada d'havaneres. Aquesta festa, la primera gran cita musical de l'estiu de la Costa Brava, ha arribat aquest any a la quarantena edició. Per celebrar-ho, la cantada va comptar amb l'actuació de sis grups, quatre d'ells locals. Unes actuacions que també es van poder seguir a través de tres pantalles gegants situades en diversos punts del poble. I és que aquesta cita musical, que va començar com una celebració d'un grup d'amics, s'ha convertit en un acte multitudinari any rere any.

Actualitzat

El programa estava encapçalat per grups ja clàssics d'aquesta trobada com Port Bo o Peix Fregit. Amb motiu dels 40 anys de la cantada també s'hi ha fet una exposició commemorativa. Les havaneres de Calella de Palafrugell s'han pogut seguir a més en directe per Catalunya Ràdio.


Anar al contingut