Futbol

Calderón explica que Laporta li va trucar per felicitar-lo i assegurar-li que el Barça farà el passadís

Amb la ressaca encara de les celebracions pel títol, el president del Reial Madrid, Ramón Calderón, ha explicat que el seu homòleg al Barça, Joan Laporta, va ser dels primers de trucar-li i felicitar-lo per la consecució de la Lliga. A part de felicitar-lo, Calderón ha indicat que Laporta li va indicar que els jugadors blaugranes faran el passadís als merengues aquest dimecres en el clàssic al Santiago Bernabéu. La plantilla del Madrid ja ha tornat als entrenaments per començar a preparar el partit.

Actualitzat

Prop de cinquanta mil aficionats han aclamat els jugadors del Madrid, que han arribat a La Cibeles en un autocar descapotable al voltant de les tres de la matinada. Amb els jugadors a la passarel·la instal·lada per a l'ocasió, el capità Raúl ha pujat a l'estàtua de la deessa per penjar dues banderes i una bufanda.

A la festa a La Cibeles no hi ha anat el president, Ramón Calderón, que ha esperat el retorn dels jugadors a l'estadi. Els jugadors van continuar les celebracions amb una festa privada. La festa tindrà prolongació dimecres amb el clàssic, en què Schuster espera culminar les celebracions coincidint amb la visita del Barça.

Durant el vol de tornada de Pamplona a Madrid i al trajecte en autocar a La Cibeles hi ha hagut referències dels jugadors del Madrid a Joan Laporta i Samuel Eto'o. S'han sentit crits demanant la continuïtat del president blaugrana i també de rèplica al camerunès per les seves paraules al Camp Nou quan celebrava una Lliga del Barça.

Sis detinguts a Granada

A més, a Granada, on també s'ha celebrat el títol de Lliga dels blancs, la policia va detenir sis persones, a les quals s'ha acabat acusant de desordre públic.

Entrenament feliç

Schuster va concedir el matí lliure als seus jugadors sabent que, si no ho hagués fet, potser s'hauria trobat tot sol a Valdebebas. La plantilla ha trigat a sortir, els jugadors estaven somrients i amb cara de son i estaven més per a bromes que per fer exercici. Mentre Guti, lesionat, s'entrenava amb el recuperador, els seus companys no han pogut evitar riure-se'n. El segon capità ho ha encaixat amb bon humor. L'anècdota il·lustra a la perfecció l'estat d'ànim d'uns jugadors que encara feliços per l'èxit aconseguit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut