Els vianants són els més afectats en els accidents del nucli urbà de Calafell
Els vianants són els més afectats en els accidents del nucli urbà de Calafell

Calafell prendrà mesures per frenar els atropellaments i accidents de trànsit

Els últims dos anys s'han incrementat notablement els accidents al nucli urbà i els vianants són els que s'emporten la pitjor part.

RedaccióActualitzat

Calafell vol posar fre als atropellaments. Els últims dos anys s'han incrementat notablement els accidents al nucli urbà i els vianants són els que s'emporten la pitjor part.

L'últim any hi va haver 21 atropellaments, el doble de la mitjana catalana. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, informa dels punts més conflictius pels que fa als atropellaments

La víctima és el vianant, gairebé sempre. En alguns casos hem trobat també que en el passeig marítim, per exemple am les bicicletes també hi ha accidents i topades amb els vianants.

 

La principal causa: les infraccions al volant i la velocitat a la C-31 que travessa el municipi. És una zona molt transitable i amb comerços a tots dos costats de la via. A més, és habitual que els vehicles superin els 30 km per hora.

L'Ajuntament de Calafell vol posar alguna solució i ha incrementat la vigilància amb policia local

 


 

També ha encarregat un estudi a una empresa especialitzada en mobilitat. L'empresa serà Intra i oferirà canvis per millorar la seguretat de la població.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut