Maqueta d'uns dels edificis creats per Le Corbusier, a l'exposició del CaixaForum
Maqueta d'uns dels edificis creats per Le Corbusier, a l'exposició del CaixaForum (Foto:ACN)
Barcelona

CaixaForum inaugura una exposició de l'arquitecte Le Corbusier amb més de 200 obres

S'hi podran veure obres de l'arquitecte com maquetes, pintures, plànols, fotografies i documents, que il·lustren tota l'activitat de Le Corbusier, figura clau de l'arquitectura del segle XX. És una mostra organitzada pel MOMA de Nova York i es podrà veure a Barcelona fins a l'11 de maig.

RedaccióActualitzat

CaixaForum de Barcelona inaugura avui una gran exposició sobre l'arquitecte i urbanista suís Le Corbusier, la més important vista fins ara a Catalunya. S'hi podran veure més de 200 obres com maquetes, pintures, plànols, fotografies i documents dividits en 5 espais, que il·lustren tota l'activitat d'aquesta figura clau de l'arquitectura del segle XX.

L'exposició titulada "Le Corbusier. Un atles de paisatges moderns", permet conèixer el treball i la vida de l'arquitecte des dels primers anys de la seva vida a les muntanyes de Suïssa, fins a l'última època a la Costa Brava, passant per Istanbul, Roma, París, Moscou, l'Índia, Barcelona i Nova York.

Le Corbusier aplica el concepte de "paisatge", no només a la naturalesa, sinó també a l'interior de les cases i els objectes, i aquest és el denominador comú de l'exposició, el nom de la qual també fa referència a la vasta producció arquitectònica del personatge, que va aixecar edificis en 12 països diferents.

És una mostra organitzada pel MOMA de Nova York, on ja l'han vista més de 400 mil persones. Es podrà veure al CaixaForum fins a l'11 de maig.

 

 

 

Anar al contingut