Exterior d'una oficina del Banc Popular
El Banc Popular es planteja vendre l'entitat per superar les pèrdues que arrossega (Reuters)
Madrid

Caiguda sense aturador de les accions del Banc Popular

Les accions del banc segueixen perdent valor aquest dilluns al matí, després que la setmana passada ja ho van fer un 38%

RedaccióActualitzat

Les accions del Banc Popular perden aquest dilluns al matí al voltant d'un 10% del valor, tot i que a primera hora ho han arribat a fer un 20%. La davallada s'afegeix als forts descensos que els títols ja van experimentar la setmana passada per la incertesa sobre el futur de l'entitat.

Divendres, el banc va caure un 17,4% i va perdre més de mil milions a la borsa en una setmana. Al tancament valia 1.700 milions d'euros, i es convertia en la companyia amb menor capitalització de l'Ibex-35.

Els dubtes sobre el futur del banc han fet que els inversors hagin fugit en massa del Popular, que es va enfonsar un 38,17% en set dies.

Precisament, aquest dimarts, els responsables del Popular tenen una reunió amb el Banc Central Europeu per parlar-ne. Els directius del banc espanyol podrien demanar més temps per intentar aconseguir un comprador que els sanegi. L'altra sortida a la crisi, que és una ampliació de capital, sembla cada vegada més difícil.

Anar al contingut