Ciclisme

Caiguda i retirada de Lance Armstrong en la Volta a Castella i Lleó

Lance Armstrong ha dit adéu a la Volta a Castella i Lleó a la primera etapa. El ciclista nord-americà s'ha vist involucrat en una caiguda i té una fractura del terç mitjà de la clavícula dreta, després de les radiografies que li han fet a l'Hospital de Valladolid. Armstrong abandonarà aquest dilluns l'hospital després de rebre tractament per al dolor. El texà ha caigut quan faltaven només 20 quilòmetres per al final de la primera etapa, entre Paredes de Nava i Baltanás. La Volta a Castella i Lleó havia focalitzat l'atenció mundial perquè era la primera vegada que Armstrong i Contador coincidien en una competició.

Actualitzat
Totes les mirades centrades en Lance Armstrong minuts abans de començar l'etapa inaugural de la Volta a Castella i Lleó, al municipi de Paredes de Nava. Per primer cop des del seu retorn, el set cops vencedor del Tour participava en una prova oficial amb el seu company d'equip Alberto Contador, i un cop més ha hagut de matisar la rivalitat amb el ciclista madrileny a les files de l'Astana.

Armstrong volia demostrar en aquesta prova que estava en condicions d'assumir el lideratge de Contador, però una multitudinària caiguda, a vint quilòmetres de la línia d'arribada, ho impedirà. El ciclista nord-americà s'ha trencat la clavícula i se li complica la participació en el Giro, d'aquí a un mes i mig. En funció dels períodes de recuperació, fins i tot en podria perillar la presència en la pròxima edició del Tour.
Anar al contingut