Torroella de Montgrí

El Piolín, molt popular pel vaixell que allotja policies, ja té figura de caganer

A més de la figura de la Warner, l'empresa que fabrica nous models de caganer incorpora nous models sobre el referèndum i la llibertat d'expressió

Actualitzat

L'empresa Caganer.com, amb seu a Torroella de Montgrí, ha tret al mercat un model de caganer del Piolín, en al·lusió al dibuix del creuer del port de Barcelona que allotja els cossos policials desplaçats a Catalunya per l'1-O.

El dissenyador de les figures, Marc Alós, assegura que la idea d'afegir el dibuix de Warner és, per una banda, respondre a un tema d'actualitat i, per l'altra, donar a conèixer aquest emblemàtic dibuix animat i donar-li un "toc d'amabilitat".

Els creadors d'aquesta empresa empordanesa tenen sempre un ull posat a l'actualitat i no deixen d'incorporar nous personatges a la seva col·lecció. De fet, és coneguda la seva àmplia gamma de figures dedicades a polítics i temes candents. Entre altres, hi ha caganers dedicats a Mariano Rajoy, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, però també als nord-americans Donald Trump o Hillary Clinton. A més, amb motiu de l'ascens del Girona FC a Primera Divisió, en van crear un amb els colors del club i l'eslògan "Som de Primera". 

Petició popular a la xarxa

Marc Alós explica que es van decidir a crear el Piolín caganer per la gran acollida que aquesta figura ha tingut a les xarxes socials després de l'arribada del creuer al port de Barcelona per allotjar la policia. Els nombrosos comentaris a Twitter demanant que fos figura de caganer els van fer decidir. Alós, però, vol deixar clar que les seves peces no busquen mai riure's de ningú.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut