Bustos, després de declarar sobre el "cas Mercuri". (Foto: ACN)
Bustos, després de declarar sobre el "cas Mercuri". (Foto: ACN)
Barcelona

Bustos demana una excedència després de reincorporar-se com a funcionari a la Diputació

El mes passat, l'exalcalde de Sabadell va demanar la reincorporació a l'ens públic, on havia treballat abans de començar la seva carrera política

RedaccióActualitzat

L'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ha demanat una excedència de sis mesos sense retribució després que la Diputació de Barcelona hagi acceptat la seva petició de reincorporar-se a l'ens com a funcionari.

El mes de setembre, l'exalcalde de Sabadell, imputat en el "cas Mercuri", va demanar la reincorporació a l'ens públic, on havia treballat abans de començar la seva carrera política. Segons fonts de la Diputació, l'organisme va acceptar la sol·licitud de Bustos de reubicar-lo i li va assignar una plaça de funcionari al recinte de Torribera de Santa Coloma de Gramenet, semblant a la que tenia abans d'acollir-se a un permís especial per dedicar-se a la política.

Bustos va ser alcalde de Sabadell des del 1999 fins al febrer de 2013, quan es va veure obligat a deixar l'alcaldia arran de la seva imputació en el "cas Mercuri". El 16 d'octubre passat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va acordar enviar a judici l'exalcalde de Sabadell per la peça del cas referent a un presumpte tràfic d'influències a l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Anar al contingut