Pantà de Susqueda
Pantà de Susqueda
Susqueda

Busquen una parella de joves desapareguda a Susqueda des de dijous

Tenen 21 i 23 anys, són veïns d'Arenys de Munt i de Cabrils i se'ls busca al voltant del pantà

RedaccióActualitzat

Els equips de rescat busquen una parella, de 21 i 23 anys, desapareguts des de dijous. Mossos i Bombers els busquen a la zona del pantà de Susqueda, tant per les pistes pròximes com pel fons de l'embassament.

Els Mossos d'Esquadra mantenen totes les hipòtesis obertes, entre les quals hi ha la desaparició dels dos joves, veïns d'Arenys de Munt i de Cabrils, sigui a causa d'un accident, ja que van dir a la família que anaven a fer una activitat amb caiac. La desaparició la van denunciar els familiars dijous, a la comissaria dels Mossos de Premià de Mar.

En aquests moments, els esforços per localitzar el cotxe amb què haurien marxat, un Opel Zafira de color blau marí, se centren al voltant del pantà de Susqueda. Hi treballen 4 dotacions terrestres dels bombers, 2 embarcacions dels grups subaquàtics i durant el matí s'hi ha incorporat un helicòpter dels bombers i un altre dels mossos.

 

El coordinador de la recerca dels bombers, Antoni Valdepenyas, ha explicat la dificultat d'aquesta recerca:

"No tenim un lloc fix on centrar la recerca. Estem abarcant des de la zona més propera al que seria el pantà, fins a zones més àmplies com els accessos. Estem rastrejant poblacions properes per veure si trobem el vehicle."

 

 

Anar al contingut