Sant Joan les Fonts

Un home mata l'exdona, atropella la seva filla a Sant Joan les Fonts i se suïcida

RedaccióActualitzat

Un home ha mort, presumptament, l'exparella i ha ferit una filla. Els fets han passat cap a un quart de quatre de la tarda al carrer, a l'avinguda Cisteller, just davant del poliesportiu de Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa.

El presumpte homicida, d'uns 50 anys, ha mort la dona, de 48 anys, a trets, després ha atropellat  les seves filles intencionadament, i ha fugit amb cotxe.

Una d'elles, d'uns 20 anys, ha resultat ferida greu i ha estat evacuada a l'Hospital Josep Trueta de Girona. L'altra filla, menor d'edat, ha resultat il·lesa.

Alguns veïns del municipi han explicat que la parella s'havia separat recentment. Segons l'agència EFE, l'home tenia denúncies prèvies i una ordre d'allunyament de la víctima.

Fins al lloc s'han desplaçat dues ambulàncies i el suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els Mossos d'Esquadra han activat un dispositiu per detenir l'autor dels fets. I poc després la policia ha trobat el cos de l'home, que s'hauria penjat en una finca pròxima a la localitat de Montagut.

 

 

Els fets han consternat els veïns de Sant Joan les Fonts i els visitants, ja que avui s'hi celebrava la Fira de la Bruixeria, que ha quedat suspesa.

L'Ajuntament ha convocat una reunió d'urgència i ha decretat tres dies de dol. També s'ha convocat una concentració de rebuig a la violència masclista, que s'ha fet a les 7 de la tarda. En l'acte s'ha fet un minut de silenci.

 

Anar al contingut