Terol

Busquen un home arrossegat pel riu Seco, a Terol

L'home, de 48 anys, viatjava en cotxe amb la seva dona quan van ser sorpresos per la crescuda del riu Seco, afluent del Martín.

RedaccióActualitzat
Continuen els treballs de recerca de l'home desaparegut dissabte a Oliete, a Terol, a causa de la crescuda del riu Seco, un afluent del Martín. L'home, de 48 anys, viatjava en cotxe amb la seva dona quan van ser sorpresos per l'aigua. En la recerca hi participen diversos grups de rescat de la Guàrdia Civil i dels Bombers.

La dona, que va poder sortir del cotxe i va veure com l'aigua s'emportava el seu marit, va tenir un atac d'ansietat i va haver de ser ingressada. El cotxe arrossegat per la força de la riuada ja ha estat localitzat però sense ningú a dintre.

La crescuda dels rius Seco i Martín va ser provocada per les pluges torrencials de dissabte, que van descarregar gairebé 70 litres per metre quadrat en 1 hora i mitja.

En tan sols 60 minuts, Protecció Civil va activar l'alerta groga i seguidament la taronja. Es van haver de tallar algunes carreteres i diumenge al matí, 4 vies seguien amb problemes de circulació. Respecte als danys materials, les localitats d'Ariño i Hoz de la Vieja han estat les més afectades. L'aigua va inundar els baixos de diversos habitatges del casc antic.

Afortunadament, en aquest cas no hi ha hagut desgràcies personals, però els habitants d'aquestes poblacions es troben desbordats amb la situació i, a més, la majoria de moment estan sense llum.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut