Detall d'algunes de les plantes de marihuana decomissades pels Mossos d'Esquadra en una casa de Canyelles el 18 d'octubre de 2016. Im…
Detall d'algunes de les plantes de marihuana decomissades pels Mossos d'Esquadra en una casa de Canyelles el 18 d'octubre de 2016. Imatge publicada el 20 d'octubre de 2016 (horitzontal)
Tarragona

Busquen un grup violent que assalta narcotraficants a Catalunya

Els Mossos n'han detingut un dels integrants quan conduïa un camió robat ple de marihuana per l'AP-7

catalunyaActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen un grup violent que es dedica a assaltar narcotraficants a Catalunya. Els agents han detingut un dels integrants de la banda al Baix Penedès quan conduïa un camió ple de marihuana.

Els Mossos l'han detingut quan circulava per l'autopista AP-7 de matinada, a l'altura de Banyeres del Penedès, després d'una persecució llarga i perillosa. Al camió hi anaven més persones que han aconseguit fugir.

La marihuana provenia d'unes naus del polígon Francolí de Tarragona, on posteriorment se n'han trobat 400 plantes.

Segons els investigadors, el grup està actuant a Catalunya des de fa un parell de mesos.  El seu "modus operandi" consisteix a controlar traficants que tenen grans quantitats de droga i apropiar-se'n, sovint fent ús de camions robats per transportar la mercaderia.

Sembla que alguns traficants víctimes d'aquesta banda han presentat denúncia, però sense explicar quin era el botí per no delatar-se.

El cas està sota secret de sumari. 

 

 

 

Anar al contingut