Ignacio Echeverría, l'espanyol mort en els atemptat de Londres
Ignacio Echeverría, l'espanyol mort en els atemptat de Londres
Londres

Busquen un espanyol desaparegut després d'enfrontar-se a un dels terroristes a Londres

L'última vegada que els amics l'haurien vist estava estirat a la vorera després d'enfrontar-se amb l'agressor i des d'aleshores ningú ha pogut contactar amb ell

RedaccióActualitzat

Des del doble atemptat de dissabte a Londres, que va causar 7 morts i gairebé 50 ferits i que ha reivindicat Estat Islàmic, continua desaparegut un ciutadà espanyol. Es tracta d'Ignacio Echeverría, de 39 anys. L'última vegada que se'l va veure va ser al voltant de Borough Market, on es va cometre el segon atac.

La família ha explicat que l'home tornava de patinar amb uns amics quan van veure que un home apunyalava una dona i va anar a socórrer-la enfrontant-se amb l'agressor. L'última vegada que els amics l'haurien vist estava estirat a la vorera i des d'aleshores ningú ha pogut contactar-hi.  La família s'ha adreçat a organismes oficials i hospitals sense èxit.

Sembla que en el moment de desaparició, Echevarría, d'1,75 metres d'alçada, no portava la documentació a sobre. Anava vestit amb texans, vambes Vans de color negre i jersei fosc, i portava una cadena d'or.

El seu germà ha fet un missatge a Facebook per trobar-lo:

Els serveis d'emergència també el busquen a través de les xarxes socials:

Anar al contingut