Tordera

Busquen tres fugitius a Tordera que s'han saltat un control de la Gendarmeria

Podria tractar-se d'un cas de tràfic de drogues

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen un segon vehicle en el qual suposadament fugen els dos homes que perseguia la Gendarmeria francesa per sospites d'un delicte contra la salut pública, juntament amb un altre membre de la seva banda, que els ha recollit a Tordera, al Maresme.

La principal hipòtesi dels investigadors és que els dos sospitosos procedents de França han abandonat el vehicle a Tordera, després de punxar una roda.

La policia catalana han muntat un dispositiu juntament amb la Gendarmeria per intentar localitzar els tres sospitosos. Es tracta de tres homes que estarien relacionats amb un cas de tràfic de drogues. S'han muntat controls a les sortides i entrades de Tordera i estan rastrejant la zona amb l'ajuda d'un helicòpter que sobrevola la població i els seus voltants. 

La persecució havia començat al matí, quan dos dels sospitosos s'han saltat un control policial a França. En territori espanyol se'ls ha perdut el rastre, fins que se'ls ha punxat una roda a Tordera i han pujat al cotxe del tercer membre de la banda. Agents de la Policia Local de Tordera han trobat estacionat el primer cotxe, un Volkswagen Golf amb matrícula francesa, al carrer Amistat de la població.

Davant d'aquests fets, l'Ajuntament de Tordera ha emès un comunicat on informa que "fonts policials desvinculen aquests delinqüents del jihadisme i se'ls busca per delictes contra la salut pública", en concret, per un suposat tràfic de drogues. 

El cas està sota secret de sumari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut