Girona

Busquen els pares del nen trobat mort en un pis de Girona la vigília de Reis

La família va conviure amb el cadàver durant més d'un mes

RedaccióActualitzat

La justícia busca els pares del nen trobat mort en un pis de Girona el 5 de gener. La família va conviure durant un mes i mig amb el cadàver d'un dels seus fills. L'informe forense va decretar que el nen no va morir de manera violenta, la causa de la mort hauria estat una malaltia, i els pares, Bruce Edwin i Schell Darlene Hopkins, li haurien negat l'atenció mèdica.

Ara, la parella és en parador desconegut, mentre que els altres dos fills continuen sota custòdia de la Direcció General d'Atenció a la Infància. El jutjat d'instrucció número 1 de Girona ha dictat ordres de recerca, detenció i entrega contra els pares, perquè no els localitzen a l'última adreça que van fer constar, a Túria. 

Segons indica la interlocutòria judicial, la Policia Local del municipi ha anat al domicili indicat per citar-los, però "no hi residien".

El fiscal demana jutjar per homicidi imprudent els pares perquè troba indicis per acusar-los d'un delicte d'homicidi per imprudència greu perquè no van portar el nen al metge ni li van donar cap tipus d'assistència, tot i "l'empitjorament progressiu i perillós" de la seva salut.

Un cop els localitzin i els detinguin, els imposaran com a mesura cautelar l'obligació de comparèixer al jutjat cada dilluns i quedaran en llibertat.

A més, el jutjat també ha ordenat que la funerària i l'Institut de Medicina Legal de Girona facin els tràmits per a l'enterrament de beneficència del petit, que continua al dipòsit perquè els seus pares al·leguen que no tenen diners per assumir la despesa dels funeral.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut