Imatge d'una furgoneta dels Mossos d'Esquadra (ACN)
Imatge d'una furgoneta dels Mossos d'Esquadra (ACN)
L'Aldea

Busquen els ocupants de dos vehicles que transportaven 600 quilos d'haixix a l'Aldea

Els tres ocupants dels vehicles van aconseguir fugir

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen els ocupants de dos vehicles que la matinada de dijous circulaven a alta velocitat per l'autopista AP-7 a l'altura de les Terres de l'Ebre transportant un total de 600 quilos d'haixix a l'interior.

La persecució es va iniciar poc després que una patrulla dels Mossos comprovés l'alta velocitat a què circulaven els cotxes, a banda d'esbrinar que les plaques de matrícula espanyola que portaven estaven enganxades a sobre d'altres de franceses.

Després de perdre'ls momentàniament, els Mossos van localitzar abandonat un dels cotxes en una àrea de servei de l'Aldea, amb 200 quilos d'haixix a dins. Segons testimonis dels fets, els dos ocupants del vehicle van marxar corrents.

Paral·lelament, els agents van tenir coneixement que el segon cotxe va abandonar l'àrea de servei a gran velocitat en direcció nord. Va ser llavors quan els Mossos van organitzar un tancament viari de forma coordinada amb el sector de Trànsit del Camp de Tarragona per interceptar el segon vehicle, que va ser detectat a l'altura de l'Ametlla de Mar.

Posteriorment, el cotxe va intentar abandonar l'autopista per la sortida de Reus. En aquest punt va col·lidir contra una tanca i el conductor, únic ocupant del vehicle, va fugir saltant-la abans que les patrulles que el perseguien arribessin al lloc dels fets. A l'interior d'aquest segon vehicle, els agents van trobar 400 quilos d'haixix.

Els Mossos ja han obert una investigació per aclarir els fets i detenir els ocupants.

Anar al contingut