L'agressió va passar a les portes d'aquesta discoteca
L'agressió va passar a les portes d'aquesta discoteca
Malgrat de Mar

Busquen els agressors d'un noi ferit greu a l'entrada d'una discoteca de Malgrat de Mar

El jove, de 21 anys i veí de Montcada i Reixac, està en situació estable dins de la gravetat després d'ingressar fa vuit dies en estat crític

RedaccióActualitzat

Des de fa vuit dies hi ha un jove de 21 anys ingressat a l'hospital de Can Ruti per una agressió a les portes d'una discoteca de Malgrat de Mar, al Maresme. Hi va entrar en estat crític la matinada de diumenge, dia 20, a causa d'una ferida al crani. Ara està estable dins de la gravetat, segons fonts hospitalàries.

Es tracta d'un jove de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental, que, segons la policia, es va veure involucrat per motius que es desconeixen en una baralla d'uns grups de persones a l'entrada de la discoteca, que feia poca estona que havia tancat. Eren les sis del matí quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per part de la policia local de Malgrat de Mar, que va ser qui primer va arribar al lloc dels fets. Allà mateix van poder fer identificacions d'alguns dels testimonis perquè els agressors ja haurien marxat. A la baralla va resultar ferit un altre home, de 33 anys, que va ser ingressat a l'hospital de Calella, amb lesions lleus.

Pel que fa a la investigació policial, de moment no hi ha cap detingut però els Mossos estarien darrere la pista de més d'una persona com a presumptes agressors del noi de 21 anys.

Anar al contingut