Collbató

Busquen el propietari de la casa ensorrada a Collbató arran d'una forta explosió

Després de descartar que el seu cos estigui sota la runa, investiguen què va passar i si pot tenir alguna relació amb els fets

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen el propietari de la casa que aquest dimecres va explotar a Collbató. Un cop s'ha descartat que el seu cos estigui sota la runa, ara investiguen què va passar i si el propietari pot tenir cap relació amb els fets.

I és que ara per ara les causes de l'explosió són una incògnita i el propietari podria ser un testimoni clau per aclarir què va passar. Segons els veïns, es tracta d'un home d'uns 40 anys que hi vivia sol. La policia l'està intentant localitzar, de moment, sense èxit.
 



Ara que està descartat que hi hagués cap víctima a la casa, la policia científica i els bombers busquen indicis entre la runa de la casa, que, segons han confirmat els tècnics, no tenia subministrament ni de gas natural ni de propà.

L'explosió va passar a dos quarts de set de la tarda en una casa del carrer Tàrrega de Collbató. Va ser tan forta, que es va sentir des de l'altra punta del poble, i que va afectar cases situades fins a 70 metres del punt de l'explosió.

Una dona, de 38 anys, va quedar ferida i la van traslladar a l'Hospital de Martorell.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut