Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos busquen pistes per trobar la parella desapareguda fa una setmana a la Costa Brava

De moment, els bombers han suspès la recerca fins que la policia no tingui noves dades del cas d'aquest matrimoni, que va desaparèixer mentre feia una ruta per un camí de ronda

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas de la parella que va desaparèixer fa una setmana a la Costa Brava, al litoral de Sant Feliu de Guíxols. Volien fer el camí de ronda fins a Llafranc i el cotxe que van llogar l'han localitzat a S'Agaró. De moment, els bombers han suspès la recerca, a l'espera de tenir més pistes sobre aquesta desaparició.

Els esforços se centren a trobar algun indici que permeti saber cap a on va anar la parella. Els agents revisen les imatges de les càmeres de seguretat de les cases que hi ha en el camí de ronda de s'Agaró. Allà s'hi va trobar aquest dimecres el vehicle que havien llogat. Ara l'estan inspeccionant.

Dijous al migdia va ser l'última vegada que la parella es va posar en contacte amb la seva família, però l'avís de la desaparició el van donar dimarts uns companys de feina de l'home, estranyats que no hagués anat a treballar, després d'una setmana de festa. Tots dos viuen a Barcelona habitualment. Ell és de procedència alemanya i ella de la Costa d'Ivori.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut