Estats Units

Bruce Springsteen penja una cançó inèdita a la seva pàgina web

A la seva pàgina web, Bruce Springsteen ha penjat una cançó inèdita. El tema es diu "How Can a Poor Man Stand such Times and Live?", i va ser gravat durant un dels assajos realitzats per a l'àlbum "We Shall Overcome. The Seeger Sessions". El tema el va escriure Blind Alfred Reed i va ser gravat un mes després del crac del 29, que va desembocar en la Gran Depressió. Segons ha declarat ell mateix, ha mantingut el primer vers de Reed i n'ha escrit tres més pensant en les dificultats que han afrontat les víctimes de l'huracà de Nova Orleans. Springsteen presenta la cançó en la gira que el portarà fins a Barcelona.

Actualitzat

Bruce Springsteen ha penjat a la seva pàgina web, www.brucespringsteen.net, una cançó inèdita gravada durant un dels assajos del seu nou àlbum, "We Shall Overcome. The Seeger Sessions". El tema, "How Can a Poor Man Stand such Times and Live?" ("Com pot un home pobre suportar temps com aquests i viure?"), el va escriure Blind Alfred Reed i va ser gravat un mes després del crac del 29, que va desembocar en la Gran Depressió. Segons ha declarat el mateix cantant, que va escoltar per primera vegada la cançó en una versió de Ry Cooder, ha mantingut el primer vers de Reed i n'ha escrit tres més pensant en les dificultats que han afrontat les víctimes de l'huracà de Nova Orleans.

El cantant de Nova Jersey i la seva nova banda, The Seeger Sessions, interpreten aquesta cançó als concerts de la gira que estan fent, però no està inclosa en el nou disc. Springsteen actuarà el dia 14 de maig al Pavelló Olímpic de Badalona en el marc d'aquesta gira, que va començar a Nova Orleans i que el portarà a fer fins a 30 concerts per Europa.

Anar al contingut