Koepka, aixecant el trofeu Wanamaker que l'acredita com a guanyador del campionat de la PGA (Reuters)
Golf

Brooks Koepka resisteix l'atac de Tiger Woods i guanya el campionat de la PGA

El golfista nord-americà, de 28 anys, s'emporta el seu segon "major" de l'any tot i l'intent de remuntada de Tiger Woods

Actualitzat

Brooks Koepka s'ha adjudicat el Campionat de l'Associació de Professionals del Golf dels Estats Units (PGA), el quart gran de la temporada que s'ha disputat aquesta setmana a Bellerive Country Club, als afores de Saint Louis, Missouri.

"Em costa expressar en paraules com de bé he jugat i com de content que estici, i pel meu caddie i el meu equip", ha dit el nord-americà, guanyador de l'Open dels Estats Units del 2017 i 2018, que amb aquesta última victòria es fa amb el seu tercer "major" en tan sols dos anys i es consagra entre els primers del golf mundial.

Koepka, que ha acabat el torneig amb 16 cops sota el par, ha aguantat l'atac del llegendari golfista nord-americà Tiger Woods (-14). Després de dos anys d'absència del Campionat de la PGA com a conseqüència de les lesions, la veterana estrella de 42 anys ha recobrat la seva agressivitat i ha estat molt a prop de conquistar el seu quinzè gran.

"Vaig arribar a tenir el liderat al British Open però aquí sempre he anat a remolc. Havia d'arribar a vuit sota el par l'últim dia i ho he intentat", ha comentat Tiger, que també va mantenir un duel fa unes setmanes amb Francesco Molinari a l'Open Britànic, en què  l'italià va conquerir el primer gran de la seva carrera. Aquestes bones actuacions li poden valdre ser escollit entre els vuit representants del continent americà per a la pròxima edició de la Ryder Cup.

El basc Jon Rahm, de la seva banda, ha acabat compartint la quarta posició del torneig després d'entregar una targeta global de -11, cinc cops més que el guanyador.

Anar al contingut