Los Angeles

Britney Spears, detinguda i sotmesa a un test de drogues després d'una forta discussió amb l'exmarit

Britney Spears no es cansa de muntar escàndols. Aquest divendres l'ha detinguda la policia després d'una forta discussió amb el seu exmarit, Kevin Ferderline, per la custòdia dels dos fills que tenen en comú. La cantant, a més, va ser traslladada en ambulància a instàncies de la policia a un hospital en adonar-se que es trobava sota els efectes d'alguna substància.

Actualitzat

Ja és habitual que la cantant Britney Spears sigui notícia per motius personals més que no pas professionals, i aquesta vegada no ha estat diferent. La policia va acudir a casa seva en rebre un avís per una baralla no violenta. Els agents van intentar fer de mediadors en el conflicte amb el seu exmarit, Kevin Federline, per la custòdia dels dos fills que tenen.

Finalment, la policia va tornar els dos fills, Sean Preston, de 2 anys, i Jayden James, d'1, al pare i va decidir detenir la cantant, de 26 anys, i portar-la a un hospital per sotmetre-la a un test de drogues, ja que era evident que es trobava sota l'efecte d'alguna substància.

Tot això, només 24 hores després que Spears va comparèixer davant dels advocats del seu exmarit per respondre les seves preguntes en relació amb el conflicte de la custòdia. La controvertida cantant es va presentar una hora i mitja tard a la cita, que va durar només un quart d'hora. El suposat consum de drogues i alcohol de Spears i les seves habilitats com a mare eren els temes de l'entrevista amb els advocats.

Anar al contingut