José Bretón al parc Cruz Conde, on diu que va perdre els seus fills
José Bretón al parc Cruz Conde, on diu que va perdre els seus fills
Còrdova

Bretón diu que "no pensa canviar ni una coma la seva declaració" i manté que va perdre els seus fills al parc

El pare de Ruth i José manté que va perdre els nens al parc Cruz Conde, tot i la imputació com a presumpte assassí dels seus dos fills. A més, assegura que "de la seva boca no sortiran confessions de fets que no ha comès mai".

RedaccióActualitzat
José Bretón manté la seva innocència tot i la imputació com a presumpte assassí dels seus dos fills, Ruth i José. Així ho ha afirmat l'advocat de Bretón després de la trobada que ha mantingut amb el seu client a la presó provincial de Còrdova per informar-lo de l'acte judicial que li imputa i dels últims informes de la investigació que conclouen que els ossos trobats en la foguera de la finca de Las Quemadillas són humans.

Així doncs, la confirmació que les restes d'ossos són de nens petits no ha alterat la seva versió. Bretón assegura que "no pensa canviar ni una coma la seva declaració" i que "de la seva boca no sortiran confessions de fets que no ha comès mai".

El pare dels dos nens manté que els va perdre al parc Cruz Conde de Còrdova, quan l'acusació creu que els va matar i els va incinerar per venjar-se de la seva dona.

En qualsevol cas, l'advocat de la defensa ha demanat a Bretón que "estudiï bé" els informes que li ha entregat ara per preparar la propera declaració de l'imputat davant del jutge, el proper 12 de setembre. El lletrat, però, ha reconegut que intenta fer veure al seu client les contradiccions que hi poden haver "entre les seves declaracions i la investigació".
Anar al contingut