Barcelona

Bremen presenta el nou videoclip, "Fugir endavant"

L'actor Quim Gutiérrez és el protagonista de la peça, un homenatge a la pel·lícula "Toro salvatge".

RedaccióActualitzat

Bremen, el quintet barceloní que ha firmat un dels debuts de l'any del pop fet en català amb el disc "Les cançons que vindran", ha presentat ara el videoclip de la seva pedra de toc: "Fugir endavant".

El protagonitza l'actor Quim Gutiérrez i vol ser un homenatge a la pel·lícula "Toro salvatge", filmada per Martin Scorsese el 1980. A les imatges, rodades en blanc i negre, amb la fotografia de Pol González, també hi apareix el veterà Lluís Marco.

Després del seu pas pel concurs Sona 9, on van resultar guanyadors del premi Èxit, el grup ha anat consolidant-se concert a concert, coincidint amb grups com Mishima, amb qui comparteixen agència de Management.

De fet, Bremen ha rebut l'impuls definitiu per editar el seu primer disc dels mateixos que van apostar per Manel, Antònia Font, Sisa, L'Estrella de David o Mishima. Per a ells van crear el segell Fina Estampa, on ha publicat "Les cançons que vindran", que ha estat produït per Arnau Vallvé, el bateria de Manel.

Dirigit per Irene Mercader i Vinyet Escobar, que ja van encarregar-se d'il·lustrar el primer single, Liliana, el videoclip "Fugir endavant"  es presenta abans que la banda de Gracià Pedro (guitarra elèctrica i veu), Toni Terrades (guitarra acústica i veu), Guillem Rodríguez (guitarra i lap-steel), Joan Villarroya (baix) i Miguel Ballester (bateria) afrontin una sèrie de concerts aquest desembre a Berga, Granollers, Terrassa i Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut