Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Futbol

Brandao serà jutjat per l'agressió a l'exjugador del Barça Thiago Motta

El davanter brasiler del Bastia Brandao serà jutjat pel Tribunal Correccional de París pel cop de cap que va donar dissabte passat a Thiago Motta, jugador del París Saint-Germain, i al qual va fer una fractura en el nas.

Actualitzat

El davanter brasiler del Bastia Brandao serà jutjat pel Tribunal Correccional de París pel cop de cap que va donar dissabte passat a Thiago Motta, jugador del París Saint-Germain, i al qual li va produir una fractura al nas.

Fonts judicials han explicat als mitjans francesos que el jugador del Bastia ha estat aquest divendres sota arrest, on se li ha comunicat que haurà de comparèixer davant la justícia penal per la seva acció contra Motta al túnel de vestidors del Parc dels Prínceps.

A Brandao se li imputa el càrrec de violència amb premeditació comesa en una instal·lació esportiva pel qual podria no només ser condemnat a presó i a una multa, sinó que se li podria prohibir prendre part en competicions esportives.

La comissió de disciplina de la Lliga de Futbol Professional de França li havia sancionat ahir provisionalment, en impedir-li disputar cap partit fins al proper 18 de setembre, quan s'espera que acabi la instrucció d'aquest procediment i hi hagi una decisió definitiva. El Bastia, a més, ha apartat al seu davanter de la resta de l'equip a l'espera del pronunciament de la Lliga,.

L'agressió no només es va produir davant un gran nombre de testimonis que sortien del camp, sinó que va quedar registrada per les càmeres de seguretat del club parisenc i les imatges es van fer públiques ràpidament. Thiago Motta, al que se li va diagnosticar una fractura en el nas, ha pogut, no obstant això, entrenar-se amb normalitat aquesta setmana i està en la llista de convocats per al partit de la lliga francesa del PSG contra l'Evian.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut