Barcelona

Bosch es mostra disposat a arribar a acords amb Colau

El candidat d'ERC explica que, "tot el que sigui arribar a pactes per resoldre els grans problemes de ciutat, a nosaltres ens hi trobaran a l'hora de parlar"

RedaccióActualitzat

Els republicans s'han mostrat favorables a arribar a acords amb Barcelona en Comú. Alfred Bosch no s'ha manifestat si una hipotètica entesa amb Barcelona en Comú podria perjudicar l'acord que els republicans tenen amb CiU. Ha destacat, però, que, "en la mesura que accepti ser un actor per empènyer el procés nacional cap a la independència, tot serà més fàcil."

En qualsevol cas, el candidat d'Esquerra ha dit que estan disposats a parlar amb Ada Colau sempre que respectin els eixos fonamentals del partit: "La prioritat és la ciutat de Barcelona. Per tant, sempre hem dit, insisteixo, que tot el que sigui arribar a pactes per resoldre els grans problemes de ciutat, a nosaltres ens hi trobaran a l'hora de parlar. I després, a l'hora d'arribar a una entesa, hauríem de respectar els nostres tres eixos: igualtat, honradesa i capital d'estat."

Per la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, el 24-M ha "enfortit" el procés independentista i ha reafirmat la voluntat de canvi democràtic de la societat catalana. Rovira ha celebrat que les "forces del sí" hagin crescut del 38% al 45% de suports de les anteriors eleccions municipals a aquestes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut