Pla de l'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, mentre fa declaracions als mitjans de comunicació. Imatge public…
Pla de l'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, mentre fa declaracions als mitjans de comunicació. Imatge publicada el 3 d'agost de 2018 (Horitzontal).

Bosch diu que no li correspon a ell convocar eleccions i reitera que el projecte del Govern és la república catalana

ACN Barcelona.-El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reiterat que el projecte de l'executiu de JxCAT i ERC és la república catalana alhora que ha assegurat que no li correspon a ell convocar eleccions, en referència a les afirmacions del president Quim Torra a l'ACN, en les quals ha obert la porta a la celebració d'uns nous comicis si el Govern no aconsegueix aprovar els pressupostos. "ERC té un projecte de país, volem continuar avançant, tenim un Govern de coalició presidit per Torra i el que hem de fer és avançar i poder construir cada cop més la república catalana", ha assegurat. A més, l'alcaldable dels republicans al consistori barceloní ha expressat el compromís de la seva formació d'avançar en la "construcció del país" i "contra la repressió". "Som defensors de la república catalana i som demòcrates, no hem renunciat a res", ha afirmat.

Anar al contingut