Barcelona

Bosch creu que l'acord Mas-Junqueras no es pot "traslladar" a les eleccions municipals a Barcelona

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Esquerra diu que en les converses entre Mas i Junqueras no es va acordar res sobre Barcelona

RedaccióActualitzat

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha explicat que en les converses entre Mas i Junqueras no es va acordar res sobre Barcelona i que, per tant, no es pot traslladar mecànicament el pacte entre les dues formacions a l'Ajuntament de la capital catalana.

En declaracions a "L'entrevista del diumenge" del Canal 3/24, Bosch ha assenyalat que la ciutat ha de ser el motor econòmic però també polític del país i ha advertit del perill que la ciutat sigui un dic per a l'independentisme.

"Hauríem d'evitar que Barcelona es convertís en una peça per impedir l'avenç del procés nacional i en un dic per lluitar contra l'independentisme, un fre al procés nacional; hi ha gent que vol que això passi"

L'alcaldable d'Esquerra diu que el seu partit serà una alternativa al model de ciutat de CiU, i que després de les municipals buscaran acords amb els partits que vulguin ajudar a fer una Barcelona millor, més justa i amb menys desigualtats.

Bosch no creu que el 24 de maig hagi de ser un assaig del 27 de setembre. Per Alfred Bosch seria un error convertir Barcelona i els municipis catalans en una "peça en un escaquer" polític.

"Barcelona té el seu pes i necessitats i per si sol mereix un debat a fons"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut