Imatge a Twitter de la SCSU Library‏ de Minnesota
Imatge a Twitter de la SCSU Library‏ de Minnesota
Nova York

#BookfaceFriday: recomanacions literàries amb fotos artístiques, també per Sant Jordi

Catalunya Ràdio s'ha sumat a la iniciativa i ha fet una crida perquè els oients facin així les seves recomanacions literàries per a aquest Sant Jordi

RedaccióActualitzat

La Biblioteca Pública de Nova York va posar en marxa l'any 2014 una original iniciativa que encara es manté viva. Amb l'etiqueta #BookfaceFriday, la biblioteca convida els lectors a fer-se fotos amb un llibre que els agradi i a compartir les imatges a través d'Instagram. La condició és que la portada del llibre sigui la protagonista i s'integri totalment en la foto. Altres biblioteques nord-americanes també s'hi han sumat.

La idea ha tingut tant d'èxit que els usuaris han publicat fotos també a través de Twitter i han fet servir la mateixa etiqueta.

La iniciativa ha traspassat fronteres i algunes biblioteques i lectors catalans també s'hi han afegit. Recomanacions literàries a banda, els lectors han demostrat la seva vocació artística.

 

Catalunya Ràdio s'ha sumat a la iniciativa i ha fet una crida amb les etiquetes #bookface #topsantjordi perquè els oients facin així les seves recomanacions literàries per a aquest Sant Jordi:

 

 

 

 

El #bookface del @totcosta i @catradioesportsesmou és realment 🔝🙌 #TopSantJordi 🐉 #SantJordi #Diada 📚🌹

A post shared by Tot costa (@totcosta) on

 

 

#TopSantJordi #SantJordi2017 @catalunyaradio passió per la lectura ! #Líquids #bookface

A post shared by Xavier Graset i Forasté (@xgraset) on

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut