Madrid

Bono repta Rajoy i Cospedal a fer públics els seus patrimonis personals

El president del Congrés, José Bono, ha reptat els líders del PP Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal que facin públics els seus patrimonis personals, tal com ell va fer ahir davant del fiscal general de l'Estat. Bono els ha acusat de donar crèdit a les difamacions i calúmnies que posen en dubte la transparència de l'evolució del seu patrimoni personal.

Actualitzat
L'enfrontament entre populars i socialistes arran del "cas Gürtel" puja de to. Primer, el PP va acusar la policia d'haver-se inventat proves per inculpar dirigents del PP en la suposada trama corrupta de Francisco Correa.

Després, els populars van demanar al president del Congrés, José Bono, que donés explicacions públiques sobre l'augment del seu patrimoni. I ho va fer ahir, davant del fiscal general de l'Estat.

Ara, Bono ha reptat el president del PP, Mariano Rajoy, i la secretària del partit, María Dolores de Cospedal, a fer el mateix. Bono ha convidat "tots els que donen crèdit als difamadors" a comparèixer davant del fiscal, periodistes o "davant qui vulguin i quan vulguin" amb les seves declaracions de béns i fins i tot amb les dels seus pares, cònjuges, fills... El president del Congrés ha afegit que "en matèria de transparència em poden igualar però no em poden superar".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut