Els bombers apaguen el foc del vehicle robat (Bombers)
Els bombers apaguen el foc del vehicle robat (Bombers)
Vilafranca del Penedès

Bolca el cotxe, roba el de l'home que el volia ajudar i causa dos accidents i dos incendis

El detingut, de 20 anys, està acusat de robatori de vehicle, conducció temerària, danys i incendi

RedaccióActualitzat

Tenir un accident, robar un cotxe, provocar dos accidents més, deixar la parella a urgències sense identificar-la, cremar el vehicle robat i acabar provocant un incendi. Tot això en poques hores. Un jove penedesenc ha protagonitzat aquesta història –com a mínim rocambolesca– que l'ha portat a la presó acusat de quatre delictes: robatori de vehicle, conducció temerària, danys i incendi.

Els fets van passar dissabte, 15 de juliol. El noi, un jove de 20 anys i veí de la Granada del Penedès, va bolcar amb el cotxe per excés de velocitat prop de la deixalleria de Vilafranca. Eren les 11 del matí. A causa de l'accident, la parella del conductor va quedar ferida greu.

Un conductor suec que va passar per allà es va aturar per ajudar-los. Aprofitant que l'home telefonava, el jove penedesenc va ficar la seva parella malferida al vehicle de l'home suec i va marxar a gran velocitat.

Va conduir el vehicle robat de forma temerària fins a l'Hospital Comarcal de Vilafranca. Durant el trajecte va provocar dos accidents més i no es va aturar ni va reduir la marxa en cap moment.

Ja a l'hospital, va deixar la parella en una llitera a urgències, sense identificar-la, i va fugir.

 

El vehicle robat va aparèixer després, cremat, a Santa Fe del Penedès. A més, el foc del cotxe va causar un segon incendi que va afectar una masia i un camp de conreu i va obligar els bombers a intervenir-hi.

Gràcies als testimonis, els Mossos d'Esquadra van poder identificar el jove ràpidament i el van detenir el mateix dia dels fets.

Anar al contingut