Actualitat blaugrana

Bojan renovarà fins al 2013 amb una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros

Tot i quedar-se per tercera vegada a les portes de debutar amb la selecció espanyola absoluta, ja que Del Bosque no li va deixar disputar cap minut contra Dinamarca, Bojan Krkic té motius per estar content. El noi de Linyola signarà el 28 d'agost, data del seu 18è aniversari, un nou contracte professional que el lligarà al Barça fins al 2013. La seva clàusula de rescissió passarà dels 60 als 80 milions d'euros i, evidentment, també veurà augmentada la seva fitxa tant en quantitats fixes com en variables, segons el seu rendiment i el de l'equip.

Actualitzat

Bojan Krkic va signar el primer contracte amb el Barça quan va fer els 16 anys, en funció de la normativa que s'aplica als jugadors menors d'edat. El davanter català va debutar amb el primer equip en partit oficial el 16 de setembre del 2007 al camp de l'Osasuna i des de llavors ha jugat 31 partits de Lliga, nou de Champions, vuit de Copa del Rei i ha marcat dotze gols sumant les tres competicions. A més, ha estat convocat tres vegades per la selecció espanyola absoluta tot i que, per diversos motius, no ha arribat a debutar.

Guardiola recupera alguns dels internacionals

Per fi ha pogut Pep Guardiola dirigir un entrenament en condicions. Aquest dijous a la tarda, han tornat la majoria de jugadors internacionals que han disputat amistosos amb les seves respectives seleccions. Només faltaven l'olímpic Messi i Rafa Márquez, que s'incorporarà aquest divendres.

Preparatius per a l'Assemblea de Compromissaris

A més del camp de la Masia, aquesta tarda hi havia activitat al Palau Blaugrana. Els operaris estan condicionant la instal·lació per a l'Assemblea de Compromissaris. Serà diumenge, i en un dels punts de l'ordre del dia, es decidirà la continuïtat, o no, de Joan Laporta com a president del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut