Barcelona

Boires a l'interior i núvols a la costa

Tripleta d'estabilitat. Per enèsima vegada la boira tornarà a ser persistent a la Terra Ferma. La novetat seran els núvols baixos que seran capa cop més extensos per les comarques costaneres. A la resta del país farà sol amb els ingredients d'inversió tèrmica i amplitud tèrmica molt extrema, per petita a Lleida i per gran a les fondalades del Pirineu.

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat té els dies comptats, tot indica que una pertorbació que arribarà dijous remourà l'atmosfera i posarà punt final a la boira, a l'estabilitat i, per fi, arribaran les desitjades pluges.

Dotzena jornada consecutiva amb boires altes o baixes a la zona del Segrià, per exemple, però també pot arribar a la Ribera d'Ebre, a la Terra Alta i a la Conca de Barberà, amb temperatures, de dia, per sota dels cinc graus. En canvi, a tres quartes parts de Catalunya tindrem sol i alguna boira a la Catalunya Central, tot i que aquestes s'han d'aixecar més ràpid. La novetat del dia seran els núvols baixos que hi haurà a la costa i que ens acompanyaran durant tot el dia.

Les temperatures, pràcticament no canviaran, per tant, fora del món de la boira de Ponent, es mantindran per sobre de 15 graus amb 18 i 19 graus en les màximes, al prelitoral sobretot.

També hi haurà algun nuvolet cap a la zona de València i altres més abundants a l'arxipèlag balear, sense pluges.

I els pròxims dies...

Hi ha una pertorbació, un front Atlàntic que arribarà dijous. Potser, els núvols ja els tindrem aquí dimecres a la nit. Aquesta nova situació permetrà la desaparició de les boires i l'arribada de les pluges i nevades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut