Barcelona

Boira i núvols sense pluges

Boires durant el matí de dissabte, sobretot al pla de Lleida, la Catalunya central i les valls del Prepirineu. El cap de setmana hi haurà bastants núvols, però gairebé sense pluja. Les temperatures seran més fresques.

RedaccióActualitzat
Per al cap de setmana...

El temps seguirà marcat pels mateixos paràmetres durant el cap de setmana, amb petites variacions. Dissabte la pertorbació avançarà cap el sud peninsular, però sempre mantenint la seva influència més forta sobre l'oest. A Catalunya es mantindrà la tònica de boires i abundants núvols alts i mitjans, però sense pluges. Les temperatures mínimes poden pujar una mica, tot i que la sensació serà de fred matinal. Les màximes es mantindran o tornaran a baixar una mica. 

Diumenge, la pertorbación quedarà localitzada al sud peninsular i a Catalunya el temps serà variable, amb núvols residuals, però també amb més ullades de sol. Només s'espera un augment de la nuvolositat important de cara a la matinada i al Pirineu de Lleida. Tornaran a dominar les boires a les zones habituals. Les temperatures màximes es mouran poc, però tendint a baixar. Les mínimes seran més fredes, especialment allà on els núvols hagin marxat.

Al País Valencià i les Balears, el temps es complicarà més, amb aparició de ruixats febles i dispersos a Alancant, més abundants i generals a les illes.


I els pròxims dies...

Tornarà a dominar l'anticicló, amb petites aportacions de borrasques atlàntiques pel nord-oest peninsular. A Catalunya, s'alternaran els dies de sol amb jornades una mica més variables o ennuvolades, però en tot cas sense aparició de pluges i amb presència de les boires. Les temperatures tindran pocs canvis, fins dimecres. Ara mateix, els models meteorològics preveuen un descens més acusat de les màximes per mitjans de setmana: haurem de veure si aquest cop es manté aquesta tendència, després de les anteriors irrupcions d'aire fred que s'han vist frustrades.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut