Barcelona

Boi Ruiz confirma l'ampliació del servei d'hemodinàmica a Tarragona les 24 hores

Assegura que l'ampliació no s'ha fet per la mort del pacient de Tarragona, sinó que ja estava previst

Actualitzat

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha anunciat a "Els matins" de TV3  que aviat estaran oberts els serveis d'hemodinàmica les 24 hores a totes les províncies. Assegura que l'ampliació no s'ha fet per la mort del pacient de Tarragona, sinó que ja estava previst.

A final d'aquest mes de gener el conseller de Salut, Boi Ruiz, anunciarà l'ampliació a 24 hores del servei d'hemodinàmica de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Ho ha dit el mateix titular del departament en declaracions a TV3.

La data se sabrà el 29 de febrer

L'anunci del dia d'ampliació es farà concretament el dijous 29 de febrer. "La decisió ja està presa i la data es farà pública les pròximes setmanes, quan solucionem com organitzem les guàrdies, com ubiquem els equipaments, etc", ha dit Boi Ruiz.

El director dels serveis territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, ha comunicat als representants dels treballadors de l'hospital Joan XXIII que el servei d'hemodinàmica ja estarà en funcionament les 24 hores la segona quinzena de febrer.

També a Lleida i Girona

Boi Ruiz també ha assegurat que aquesta ampliació a 24 hores del servei d'hemodinàmica també es farà als hospitals de referència de Lleida, l'Arnau de Vilanova i de Girona, el Josep Trueta.

El conseller ha volgut desvincular totalment aquesta decisió de la mort d'un pacient per Nadal quan el traslladaven del Joan XXIII cap a l'Hospital de Bellvitge perquè el servei a Tarragona ja havia tancat. Segons Ruiz, a l'octubre ja va anunciar al Parlament aquesta ampliació per criteris mèdics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut