L'actor i director de teatre Albert Boadella, aquest dijous a Waterloo davant la casa de Puigdemont (EFE)
L'actor i director de teatre Albert Boadella, aquest dijous a Waterloo davant la casa de Puigdemont (EFE)

Boadella porta Tabàrnia davant la casa de Puigdemont a Waterloo

Hi ha fet una "performance" amb el lema "Ño a una Catalunya sense Espanya"

RedaccióActualitzat

L'autoproclamat "president legítim" de Tabàrnia, l'actor i director de teatre Albert Boadella, s'ha presentat aquest dijous a Bèlgica per fer una "performance" davant la casa on viu Carles Puigdemont.

L'endemà que dos homes vestits de guàrdies civils fessin broma davant la casa, Boadella ha convocat els mitjans de comunicació a Waterloo, a pocs quilòmetres de Brussel·les, de nou davant de la casa, per escenificar una acampada davant de les càmeres:

 

 

Puigdemont no hi és

Puigdemont, però, fa dies que no hi és: ha estat uns quants dies a Suïssa, a Ginebra, i ara mateix és a Finlàndia fins diumenge.

Per a la "performance" satírica, Boadella s'ha disfressat de metge "especialista en paranoies regionals" per a la celebració d'una "cimera al més baix nivell" i el recordatori a Puigdemont que a Madrid l'espera el Tribunal Suprem.

 

També hi han participat una dotzena d'activistes de la plataforma en suport a Tabàrnia, la regió fictícia que agruparia les zones urbanes del litoral de les demarcacions de Tarragona i Barcelona.

Un dels activistes, el periodista de la cadena COPE Tomás Guasch, ha fet el paper de "ministre d'Esports" de Tabàrnia, i ha anunciat una visita, aquesta tarda, al Parlament Europeu:

 


La "performance" s'ha acabat de manera seriosa: amb una concentració dels activistes davant la casa i darrere d'una pancarta amb el lema "Ño a una Catalunya sense Espanya".

 

Anar al contingut