Futbol Internacional

Blatter: "No hi ha lloc per a la corrupció; són temps difícils i sense precedents a la FIFA"

El president de la FIFA ha assegurat que "cal començar a restaurar la confiança", durant la inauguració a Zuric el 65è congrés del màxim organisme del futbol mundial

Actualitzat

El president de la FIFA, el suís Joseph Blatter, ha assegurat que "no hi ha lloc per a la corrupció de cap tipus" en l'organització que dirigeix des del 1998 i afirma que "cal començar a restaurar la confiança", durant la inauguració a Zuric el 65è congrés, durant el qual, divendres, es faran eleccions presidencials.

"Estaran d'acord amb mi que són temps difícils, sense precedents per a la FIFA. Els fets d'ahir (per dimecres) han deixat una llarga ombra sobre el futbol i aquest congrés. Les accions individuals demanen canvis. No podem deixar que la reputació de la FIFA es vegi perjudicada", ha dit.

En el seu discurs, Blatter també ha dit que és "responsable de buscar la manera d'arreglar les coses, però no de les accions de mala conducta d'alguns que corrompen el futbol", i ha evitat respondre als que des de fa temps -i especialment en les últimes hores- han demanat que abandoni la presidència.

"Sé que alguns me n'han considerat responsable. No podem controlar a tothom tot el temps", ha afegit abans de mostrar la seva disposició i la de la FIFA per col·laborar amb les autoritats en les investigacions de la Fiscalia General dels Estats Units, que han acabat amb la detenció de set dels seus directius ahir a Zuric.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut