Madrid

Blanco: "Rajoy sap ara el que és una autèntica teoria de la conspiració"

Diumenge va ser José Luis Rodríguez Zapatero, i aquest dilluns ha estat el secretari d'organització del PSOE qui ha fet referència a la crisi interna del Partit Popular. José Blanco ha afirmat que ara Rajoy està sabent "de primera mà" el que és "una autèntica teoria de la conspiració". El socialista posa el dit a la ferida dels populars en recuperar la derrota electoral del PP l'any 2004, moment en què aquesta formació es va "inventar" tota una teoria per justificar el seu fracàs a les urnes.

Actualitzat
Blanco ha demanat al líder popular que demostri la seva "autoritat" per poder tirar endavant la renovació del Tribunal Constitucional i el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), ara encallades.

El dirigent socialista ha expressat la seva "preocupació" pel fet que alguns militants populars estan utilitzant qüestions com la unitat d'Espanya i les víctimes del terrorisme no per "combatre el govern", com en la legislatura anterior, sinó per "dividir el seu propi partit".

Sobre l'article de Gabriel Elorriaga que afirma que Mariano Rajoy no ofereix un lideratge sòlid i integrador al PP, José Blanco ha afirmat que el secretari de comunicació i tot el PP estan donant a Rajoy la mateixa "medicina" que ell ha donat durant quatre anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut