València

Blanco profetitza la victòria del PSOE el 27 de maig i acusa el PP de mentir amb l'11-M

El secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, s'ha mostrat convençut que els socialistes "seran els primers en vots, en alcaldes i els que governin en més autonomies" a partir de les pròximes municipals i autonòmiques del 27 de maig. Segons Blanco, "les dades demostren que el canvi és possible i que serà una realitat". En unes jornades sobre comunicació i ciutadania a València, el número dos del PSOE ha augurat que Joan Ignasi Pla serà el proper president de la Generalitat Valenciana i Carmen Alborch, la nova alcaldessa de València.

Actualitzat

José Blanco també ha advertit el PP que "no torni a muntar una conspiració", ja que el PSOE "guanyarà les pròximes eleccions". Blanco ha acusat els populars d'estar "instal·lats en l'engany massiu, absolutament desquiciats" i d'haver "perdut el seny" després d'haver perdut també "el judici de l'11-M".

El secretari d'Organització socialista també ha exigit a Mariano Rajoy que l'exdirector de la policia Agustín Díaz de Mera abandoni la seva acta de diputat al Parlament Europeu, ja que creu que "una persona que es nega a col·laborar amb la justícia no pot continuar ocupant ni un minut més un càrrec públic".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut